TEKNOLOJİDEN UZAKLAŞ HAYATA YAKLAŞ  eTwinning Projesi

TEKNOLOJİDEN UZAKLAŞ HAYATA YAKLAŞ eTwinning Projesi

27.05.2021 220

TEKNOLOJİDEN UZAKLAŞ HAYATA YAKLAŞ  eTwinning Projesi

Mersin ilinin farklı ilçelerinden farklı branşta 10  öğretmenin ortaklığı ile  yürütülen kuruculuğunu okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Yasemin Öğür'ün yaptığı, İnternet bağımlılığı ve doğru teknoloji kullanımı konusunda öğrencileri bilgilendirmeyi,sosyal,sportif ve kültürel etkinliklerle onları sanal dünyadan  uzaklaştırmayı,sosyal sorumluluk faaliyetleri ile değerler eğitimine katkı sağlamayı hedefleyen doğru teknoloji kullanımı bilgilendirme semineri,ağaç ekme,sokak hayvanlarını besleme gibi sosyal sorumluluk faaliyetleri,resim ,müzik ,şiir,hikaye,geri dönüşüm gibi sanatsal ve kültürel çalışmalar,sloganlar,afişler,kelime bulutları gibi faaliyetlere sahip,"TEKNOLOJİDEN UZAKLAŞ,HAYATA YAKLAŞ" isimli eTwinning projesi başarılı çalışmalarını sürdürmektedir.

27-05-202127-05-2021